HI BOND HAS 945 Banda antiderapanta cu insertie fotoluminescenta

Caracteristici:

Banda antiderapanta cu insertie fotoluminescenta se aplica pe pardoseli sau trepte, pentru a preveni riscul de alunecare, mai ales daca aceste zone se afla in obscuritate. 

Benzile antiderapante fotoluminiscente se pot folosi pentru a demarca anumite trasee care se afla in zone cu luminozitate redusa, fiind utile atat pentru a face economie la consumul de energie electrica. 

Benzile se pot aplica pe o varietate de suprafete precum: beton helicopterizat, gresie ceramica fara striatii sau modele, scari de lemn, scari de metal sau pardoseli din mozaic. Suprafetele din marmura, gresie cu modele, piatra naturala trebuie sigilate.

Banda antiderapanta cu insertie fotoluminiscenta HAS 945 nu este recomandata pentru aplicarea la exterior deoarece portiunea fotoluminiscenta nu este rezistenta la temperaturi extreme sau la umiditate.

HAS 945 este recomandata pentru aplicare la interior, ca masura de precautie, in cinematografe, teatre, scoli, iesiri de urgenta sau in spatii publice in care iluminarea defectuaza poate reprezenta o problema.

Insertia fotoluminiscenta este realizata din PVC si nu este stabila atunci cand este expusa la UV sau umiditate ridicata.


Zona antiderapanta este neagra, iar insertia fotoluminescenta este verde pe timp de noapte. Dimensiunile rolei sunt de 50 mm x 18M. 

Durata de luminescenta este de 6 ore. 

Recomandare:

Utilizate pentru a demarca anumite trasee care se afla in zone cu luminozitate redusa, fiind utile atat pentru a face economie la consumul de energie electrica.

Aplicati corect banda dublu adeziva!! Toate informatiile aici

Nu sunt produse în această categorie.