Termeni si conditii

Confidentialitate. Termeni si conditiiUtilizarea acestui web-site este conditionata de respectarea conditiilor generale specificate mai jos precum si de respectarea ansamblului de legi aplicabile in Romania.

Siteul www.materialedegravura.com nu poate fi reprodus, modificat, publicat sau transferat sub nicio forma. Fotografiile si textele integrate in acest site sunt proprietatea Rubin 2000 Import-Export sau a unor terti autorizati sa le utilizeze. Aceste fotografii si texte, precum si materialele derivate, se pot reproduce doar cu acordul prealabil in scris al Rubin 2000 Import-Export.

Aceste pagini constituie o prezentare generala a gamei de produse distribuite in Romania si Republica Moldova.
Rubin 2000 Import-Export isi rezerva dreptul de a modifica informatiile din prezentul web-site in orice moment, fara preaviz si fara ca modificarile sa presupuna responsabilitatea Rubin 2000 Import-Export.

Postarea unui hyperlink spre site-ul www.materialedegravura.com necesita o autorizatie prealabila in scris de la Rubin 2000 Import-Export. Daca doriti sa plasati un hyperlink spre site-ul nostru, trebuie sa contactati responsabilul site-ului.

Rubin 2000 Import-Export isi rezerva dreptul de a modifica si actualiza in orice moment accesul la site precum si Conditiile Generale. Aceste modificari si actualizari se impun utilizatorului care trebuie, prin urmare, sa se raporteze in mod regulat la aceasta rubrica pentru a verifica Conditiile Generale in vigoare.