Despre noi

Rubin 2000 este o companie tanara si dinamica, infiintata la sfarsitul anului 2000. In fiecare an, firma noastra s-a dezvoltat pe noi planuri, astfel incat, in prezent activitatea principala o constituie distributia produselor si materialelor specifice productiei publicitare.

Rubin 2000 este distribuitor autorizat pentru materialele de gravura ROWMARK inca din anul 2011. Rowmark este un renumit produs. De asemenea, Rubin 2000 este importator si distribuitor autorizat pentru materialele Trotec, fabricate tot in Statele Unite. 

Calitatea si diversitatea materialelor de gravura Rowmark si Trotec fac din acestea prima alegere in domeniul gravurii computerizate. Gama de placi dublu-stratificate ofera cea mai mare selectie de culori, finisaje si grosimi pentru semnalistica de interior sau exterior cu maximum de calitate si durabilitate.

Rubin 2000 este o companie care isi dedica toate resursele pentru satisfacerea celor mai exigente cerinte ale clientilor nostri. Calitatea si standardele inalte ale serviciilor noastre, ne-au ajutat sa ne facem cunoscuti atat la nivel local cat si in tara, ajungand in prezent la o baza de clienti considerabila.

 

Valorile care ne ghideaza in tot ceea ce intreprindem sunt:

- respect fata de parteneri

- principii solide de etica

- motivare, delegare de competenta si asumare de responsabilitate

- preocuparea pentru imbunatatirea continua a performantelor noastre

 

Colectivul nostru este format din persoane foarte bine pregatite, care cunosc produsele si sunt gata oricand sa ofere consultanta cu privire la caracteristici, sa va recomande solutii optime, adecvate cerintelor, necesitatilor si exigentelor dvs, in termeni de calitate,  operativitate  si cost.

 Prin combinarea a trei elemente importante, materiale de productie cu echipamentele performante de ultima generatie si cu personal specializat, Rubin 2000 reuseste cu succes si profesionalism sa satisfaca exigentele clientilor.